011 33 47 860
063 111 97 57

OTVOREN SERVIS ZA POPRAVKU AUTO KLIMA

print rss Bookmark and Share

auto klime,servis,popravka

25.03.2015.

POŠTOVANI , SA ZADOVOLJSTVOM VAS OBAVEŠTAVAMODA JE NAŠE PREDUZEĆE NAPOKON OTVORILO SOPSTVENI SERVIS ZA POPRAVKU AUTO KLIMA.

Zahvaljujući dugogodišenjm iskustvu u prodaji opreme za servisiranje auto klima, odlučili smo da proširimo našu delatnost i ove godine je osnovan servis za auto klime Lokring. Kod nas možete pronaći sve što Vam je neophodno za auto klime na jednom mestu: kompletan servis auto klima, , veliki izbor rezervnih delova kao i servisere sa višagodišnjim iskustvom .

Danas svako vozilo, kao deo standardne opreme, poseduje auto klimu. Redovnim održavanjem klime, omogućava se njen ispravan rad, što podrazumeva čist i svež vazduh u kabini. Kako bi klima uređaj u Vašem vozilu uvek bio ispravan i u funkciji, servis Lokring nudi Vam sledeće usluge:

  • dijagnostikovanje kvarova
  • ugradnja i popravka auto klima
  • punjenje auto klima
  • servisiranje i reparacija kompresora
  • zamena ulja u kompresoru
  • zamena rezervnih delova
  • dezinfekcija rashladnog sistema

Raspolažemo sa najsavremenijim uređajima i alatom za servisiranje auto klima kako starijih, tako i najnovijih vozila. Zahvaljujući stručnosti i iskustvu našeg tima majstora, u mogućnosti smo da otklonimo sve vrste kvarova i vratimo auto klimu Vašeg vozila u funkcionalno stanje, u najkraćem mogućem roku. Servis auto klime preporučuje se na svake dve godine, za vozila stara do pet godina i svake godine za vozila veće starosti.

Pored servisa i redovnog održavanja auto klime u Vašem vozilu, servis Lokring bavi se prodajom rezervnih delova za klime: kondezatori, senzori, presostati, isparivači, dehidratori-sušači, ležajevi i kompresori za klime.


Čitanja: 2497Komentara: 0

Dodaj komentar